logo Stadsgidserij
Stadsgidserij Tilburg
  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsgierig geworden naar de laatste nieuwtjes op het gebied van wandelingen? Volg ons dan ook op Facebook. Volg ons

Het is ook mogelijk om als groep aan een culinaire stadswandeling deel te nemen. U dineert dan in drie verschillende restaurants. Tussen de gangen door maakt u een wandeling door het centrum onder leiding van onze gids. U zult merken dat dineren op deze wijze u in contact brengt met diverse andere deelnemers uit uw groep, omdat u steeds opnieuw zelf uw zitplaats kunt bepalen. Onze gids, die als uw gastheer optreedt, eet gezellig met u mee. Een culinaire wandeling is avondvullend. Is een culinaire wandeling duur? Dat is afhankelijk van welk restaurant u kiest en welke gerechten u neemt.

Echter tijdens het boeken van een culinaire wandeling, kunt u zelf kiezen waar en wat u eet zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Let wel, het is exclusief de kosten van consumpties. Boekingen en informatie via de VVV Tilburg:

VVV Tilburg
Spoorlaan 434a
5038 CH Tilburg

E-mailadres:

www.vvvtilburg.nl

Zaterdag en zondag wandelingen
AGENDA
zaterdag 15 sept 2018
14 en 15 december zijn de Smakelijke Dwaalwandelingen. Een wandeling in het dwaalgebied van Tilburg. Als Stadsgidserij voegen we hier een extra dimensie aan toe. We nemen U mee naar een aantal...

Wandelnieuws