logo Stadsgidserij
Stadsgidserij Tilburg

Smakelijk dwalen is een echte sfeerwandeling. De wandeling loopt door het dwaalgebied van Tilburg, een stukje centrum, maar ook door de belangrijkste verbindingsstraten tussen het station en centrum. Toen de spoorlijn Tilburg-Breda werd gerealiseerd moest en zou er een goede verbinding moeten zijn tussen  Station Tilburg en het centrum. Willem II- straat (voorheen Komediestraat) en de Stationsstraat zijn er prachtige voorbeelden van. Een straat voor welgestelden en een straat vol banken. Prachtige gebouwen en fabrikanten woningen van eind 19e eeuw zijn hier aanwezig. Hier is duidelijk de opkomst van Tilburg te zien als Textiel stad en Handel stad.

Deze wandeling brengt u langs leuke winkeltjes en horecazaken. De wandeling start altijd met een kopje koffie en wordt ook afgesloten met een glaasje wijn. Je kunt het verrassend Tilburg noemen. Het is een middag vullend programma wat start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Deze wandeling is voor minimaal 10 personen en maximaal 16 personen. Gelet de voorbereidingen die de Stadsgidserij hierin heeft is een reservering van tenminste 3 weken voorafgaande noodzakelijk.

Deze wandeling is alleen te boeken op woensdag t/m zaterdag met een start moment om 11.00 uur of 14.00 uur. De totale duur van de wandeling is 3 uur.

Informatie en reserveren kan via