Skip to main content

Wandelingen

Walking Dinner

Stadsgidserij Tilburg heeft vanaf 1 november 2021 ook Walking Dinners en Walking Lunches in haar aanbod opgenomen. Het startpunt, de pauze en het eindpunt steeds bij dezelfde uitspanning. Organisatorisch geeft dit een groot aantal voordelen voor zowel u als gast als voor de medewerkende restaurants.

Wat zijn de kosten?
Voor een Walking Dinner betaalt u € 38,50 per persoon. Hierbij zijn de drankjes tijdens het eten niet inbegrepen.
Deze worden door u als gast na afloop van de wandeling zelf afgerekend. Hier bovenop betaalt u nog € 75,00 per groep van maximaal 10 personen. Bij meer deelnemers kan een tweede gids worden ingezet.

Walking Lunch
Wat zijn de kosten? Voor een Walking Lunch betaalt u € 27,50 per persoon. Hierbij zijn de drankjes tijdens de lunch niet inbegrepen. Deze worden door u als gast na afloop van de wandeling zelf afgerekend. Hier bovenop betaalt u nog € 75,00 per groep van maximaal 10 personen. Bij meer deelnemers kan een tweede gids worden ingezet. Bij zowel het Walking Dinner als de Walking Lunch zijn er 3 verschillende wandelingen mogelijk.

Wilt u meer weten over onze Walking Diners en Walking Lunches neemt dan contact op met het secretariaat van de Stichting Stadsgidserij Tilburg 06-48262711 of stuur een email naar info@stadsgidserij.nl