Skip to main content

Agenda

dinsdag 16 jul 2024

Zaterdag en zondag wandelingen

Havenwandeling

Weer zo’n toppertje in Tilburg! De Piushaven mag zich verheugen in een groeiende belangstelling. Nieuwe initiatieven, leuke terrassen en diverse topevenementen dragen daar een behoorlijk steentje aan bij. En dan te bedenken dat diezelfde Piushaven jarenlang op sterven na dood bleek te zijn. Het nieuwe leven dat erin werd geblazen, werpt nu aan alle kanten vruchten af. Het is steeds gezelliger toeven langs de kade en op het water. Dat vinden ook de recreanten die van buiten Tilburg met hun plezierbootjes graag de stad bezoeken.   

Kortom, Tilburg zit weer goed in haar vaarwater!  Stadsgidserij Tilburg wil graag uw ‘loods’ zijn en u van alles vertellen over het  verleden, heden en toekomst van deze  nieuwe Tilburgse parel. Want hoe en wanneer kwam de haven eigenlijk tot stand? Wat staat er eigenlijk van de oorspronkelijke bebouwing nog overeind?  Wat kunnen we de komende jaren nog meer verwachten?   Daarnaast is het leven rond een haven doorspekt met leuke verhalen en anekdotes. En onze vaste klanten weten het!  Als een stadsgids eenmaal begint te vertellen……..! Kortom een unieke kans om eens mee te wandelen langs deze gezellige waterader van Tilburg.  Bij de Stadsgidserij bent u in ieder geval in veilige haven!


Aanvangstijd 19.00 uur.
De kosten bedragen € 5.00 pp.

U kunt zich aanmelden bij schrijver@stadsgidserij.nl
De wandeling start op de hoek van de Lancierstraat bij Brouwerij 013

Reserveren

Na het invullen van uw reserveringsaanvraag sturen we u een e-mail waarmee u uw aanvraag kan bevestigen! Als de aanvraag definitief is krijgt u verdere informatie over de wandeling.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer