Skip to main content

Agenda

dinsdag 11 jun 2024

Zaterdag en zondag wandelingen

Spoorpark

Ons nieuwe pareltje van Tilburg mag u natuurlijk niet missen. Het Spoorpark, tot stand gekomen door een uitgebreid burgerinitiatief, heeft na één seizoen al een prominente plaats veroverd in ‘booming Tilburg’ . Op zonnige dagen bruist het van activiteiten, maar ook als de weergoden ons wat minder goed gezind zijn, straalt het park een bepaalde rust en charme uit. Het pas geopende Theehuis en de klimtoren zijn op zich al trekpleisters.

Onze gidsen vertellen u alles over dit vernieuwde stukje Tilburg waar nog niet zo lang geleden de treinen rangeerden en Van Gend en Loos af en aan reed!  Maar dat is nog niet alles…! Daarna nemen we u ook nog mee naar het Bokhamergebied aan de andere kant van ‘den oprit’. Een combinatie die wellicht verrassend is, want deze kleinschalige, nostalgische, groene enclave is natuurlijk weer helemaal iets anders. De wevershuisjes, het stokkapelletje en de Maycrete-woningen, we krijgen het hier allemaal te zien. Een afwisseling die deze combi-wandeling ongetwijfeld extra aantrekkelijk maakt.  Wel moeten er wat trappen worden geklommen, dus voor mensen die wat moeilijk ter been zijn, is deze wandeling minder geschikt.

Aanvangstijd 13.00 uur.
De kosten bedragen € 5.00 pp.

U kunt zich aanmelden bij schrijver@stadsgidserij.nl  
De wandeling start bij ingang oost spoorpark (Ceciliastraat)

Reserveren

Na het invullen van uw reserveringsaanvraag sturen we u een e-mail waarmee u uw aanvraag kan bevestigen! Als de aanvraag definitief is krijgt u verdere informatie over de wandeling.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer