Skip to main content

Agenda

zaterdag 27 jul 2024

Zaterdag en zondag wandelingen

Spoorzone wandeling

We nemen u graag mee door de immens populaire Spoorzone. De plek waar - om in de juiste termen te blijven- ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Dit tweede centrum van Tilburg wordt steeds meer trendsetter in een stad die flink aan de weg timmert.

En dan te bedenken dat het gebied achter het station (D’n Atelier) vroeger zelfs als “Verboden Stad” werd gezien. Wie er niet werkte, mocht er ook niet komen! Natuurlijk bezoeken we tijdens onze wandeling de Loc-Hal, de nieuwe ‘huiskamer van de Tilburg’ die wordt overladen met complimenten en prijzen uit binnen- en buitenland. Maar er valt uiteraard nog veel meer te ontdekken. Graag vertellen de stadsgidsen u anekdotes uit het verleden en plannen voor de toekomst. Maar bovenal geven ze u een kijkje achter de schermen van wat er al (nog) staat. Daarbij gaan we ook verschillende gebouwen van binnen bekijken en werpen we een blik op de maquette van het gebied. Al met al meer dan de moeite waard om eens mee te lopen. De voorgaande wandelingen bleken erg populair en waren snel volgeboekt. Zorg dus dat u deze keer de trein niet mist en spoor met ons mee van een rijk verleden naar een verrassende toekomst!  

Aanvangstijd 13.00 uur.

De kosten bedragen € 5.00 pp.

U kunt zich aanmelden bij vangastel@stadsgidserij.nl
De wandeling start aan de achterzijde station, Burg. Stekelenburgplein

Reserveren

Na het invullen van uw reserveringsaanvraag sturen we u een e-mail waarmee u uw aanvraag kan bevestigen! Als de aanvraag definitief is krijgt u verdere informatie over de wandeling.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer