Stadsgidserij Tilburg
  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

Per 1 augustus jl. ben ik aangetreden als nieuwe voorzitter van Stadsgidserij Tilburg.

Hiermee werd een hiaat gevuld en het bestuur weer compleet gemaakt.

Na een jaar waarin we U door Corona helaas geen ‘rondje Tilburg’ konden aanbieden, trokken we afgelopen maanden onze wandelschoenen gelukkig weer aan. En dat was niet voor niets!
We merkten in september en oktober dat de telefoon roodgloeiend stond, de mailbox overliep en onze agenda’s weer uitpuilden van aanvragen en reserveringen.

Een mooi vervolg op het recordjaar 2019 waarin we bijna 500(!) wandelingen liepen. Het moge duidelijk zijn dat Tilburg ‘booming’ is, er gebeurt natuurlijk ook ontzettend veel in onze mooie stad. Laten we hopen dat we dat ook in 2022 weer aan heel veel mensen van binnen en buiten Tilburg mogen laten zien en horen! Er liggen in ieder geval weer voldoende uitdagingen op ons te wachten. Misschien wel de grootste in het eerste weekend van oktober, wanneer we ons 25 jarig bestaan gaan vieren. En natuurlijk willen we daar zoveel mogelijk Tilburgers van mee laten genieten.

Maar uiteraard hopen we u ook voor die tijd te ontmoeten op één van de vele wandelingen die we in ons aanbod hebben staan!  Want Tilburg leer je pas echt ervaren met de echte kenners!