Stadsgidserij Tilburg
  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

Op zaterdag 9 en zondag 10 april staat het museumweekend weer voor de deur. Verschillende musea en andere cultureel/historische instellingen dragen hieraan een steentje bij met bijzondere activiteiten. Op de site van Erfgoed Tilburg vindt u het totaaloverzicht.  Zo is in de LocHal een Spoorwegcollectie te bewonderen.

Stadsgidserij Tilburg sluit hierbij aan en zal op zaterdag 9 april twee extra Spoorzonewandelingen (om 11.00u en 14.00u ) verzorgen. Loop mee om te kijken en te luisteren naar verleden, heden en toekomst van dit unieke stukje Tilburg dat volop in ontwikkeling is.

Aanmelden kan via   De kosten bedragen 5 euro p.p.

In de maanden april en mei is in het Tijdlab (LocHal)de bijzondere tentoonstelling Namen en Nummers te bezichtigen. Waarin Joodse stadsgenoten een gezicht krijgen. 

Stadsgidserij Tilburg draagt een steentje bij aan dit project en zal met twee extra wandelingen ‘Oorlog, Bevrijding en Herdenking’ op zoek gaan naar de sporen die de oorlog in onze stad heeft achtergelaten.

De wandelingen vinden plaats op 23 en 30 april en starten om 13.00u in het Tijdlab (LocHal) Aanmelden via   De kosten bedragen 5 euro p.p.