logo Stadsgidserij
Stadsgidserij Tilburg
  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

Door: Frans Beerens | 6 februari 2019

De Stadsgidserij bestaat zo’n dikke 20 jaar. Met veel enthousiasme doen onze gidsen hun werk: deelnemers aan de wandelingen een beleving meegeven van Tilburg. De afgelopen jaren zijn er toch wel een aantal ontwikkelingen geweest in Tilburg die van invloed waren op het aanbod van wandelingen, hierbij te denken aan de Spoorzone, Piushaven maar ook zeker in de oudere wijken. Onze stadsgidsen staan niet stil, steeds opnieuw wordt de inhoud van de wandelingen opgeschoond en bij gesteld. Ook het corps van gidsen is ingrijpend veranderd.

Groepsfoto

Zo hebben een aantal vertrouwde gezichten de Stadsgidserij verlaten. Reden voldoende om nog eens plaatje van onze gidsen in de samenstelling van vandaag. Als locatie voor deze foto de Huiskamer van Tilburg, de LocHal.

Van links naar rechtsachter: Ad Schrijver, Peter Reijnen (penningmeester), Frans Beerens (secretaris), Paul van Hal, Marcel de Reuver.
Van links naar rechtsvoor: Ad Cools, Helma van Bijsterveldt, Tine Volkering, Kees Vissers, Gert-Jan Paans, en Hans Clijsen.