Stadsgidserij Tilburg
  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

  • ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

    ERVAAR TILBURG MET DE KENNERS

Vanaf 2023 zullen de tarieven van verschillende wandelingen wat worden verhoogd. Zo gaat de wandeling op aanvraag voor een groep van max. 15 personen van € 70 naar € 75. Wat de wandelingen op inschrijving betreft, gaat het met name over kleine prijsverhogingen bij onze specials waarbij we ook horecagelegenheden aandoen, zoals  Proef de Kade, Smakelijk Dwaalwandeling,  Walking Lunches/Diners en de Wijnwandeling. Voor de overige wandelingen op inschrijving blijft het tarief gelijk: ook in 2023 kunt u nog steeds voor 5 euro p.p. de wandelschoenen aantrekken!

Nog een klein aantal wandelingen op inschrijving te gaan (zie agenda) en het jaar 2022 zit er wat dat betreft alweer op. Binnenkort starten we met onze planning voor 2023. Ook dan kunt u weer rekenen op een volle agenda met een verscheidenheid aan wandelingen en fietstochten, waarbij we u alle hoeken van Tilburg laten zien. Net zoals dit jaar zullen we onze wandelingen niet alleen op de website, maar ook via een handige folder communiceren.

Tijdens het jubileum werden alle gidsen verrast met een cadeautje. Voortaan zullen onze gidsen niet alleen in een herkenbare jas of polo door Tilburg lopen, maar daaraan wordt nu ook een felblauwe hoodie  toegevoegd. Met natuurlijk het logo aan de voorkant en ‘Tilburg’ op de achterkant. De felblauwe kleur zal in het voorjaar ook terugkomen in de nieuwe polo’s, zodat  U ons zeker niet uit het oog verliest.